Vibrator koopgids

Het kiezen van de juiste vibrator zal in de eerste plaats gebaseerd zijn op persoonlijke voorkeuren. Er zijn enkele vragen die je jezelf kunt stellen alvorens tot aanschaf over te gaan. Dit verhoogt de kans dat de aankoop aan je wensen (en dromen) zal voldoen:

Hoe wilt u uw vibrator gebruiken: externe stimulatie van de clitoris, interne stimulatie, de penetratie, of beide? De meeste vibrators hebben een bepaalde functie/instelling. Let hier dus goed op bij de aanschaf.

Terwijl het overgrote deel fallisch gevormde vibrators zijn, gebruiken de meeste vrouwen vibrators voor externe stimulatie. Als je op zoek bent naar een vibrator voor externe stimulatie, overweeg dan de aanschaf van een harde, plastic vibrator.

Harde plastic vibrators zijn vaak sterker dan zacht rubberen vibrators en bovendien makkelijker te reinigen. Zijn niet buigzaam en dat betekend meer controle over de precieze plek waar jij wilt dat de vibrator de meeste druk uit zal oefenen

Terwijl de meeste mensen vibrators gebruiken voor externe stimulatie gebruiken anderen een vibrator voor het penetrerende gevoel hiervan. Steeds meer vibrators die gericht zijn op penetratie zijn ontworpen voor g-spot stimulatie.

Deze vibrators hebben een boog bij de tip, waardoor het makkelijker is om de g-spot te stimuleren. G-spot vibrators kunnen ook worden gebruikt om de prostaat te stimuleren bij mannen, mits zij veilig zijn gekeurd voor anaal gebruik.

Er zijn sinds kort ook vibrators op de markt die met air-wave stimulatie voor een heel intieme en intense beleving zorgen zoals de Satisfyer Pro 2

Dit is eigenlijk geen vibrator, maar een speelgoed dat pulserende airwaves gebruikt. Het zuigt in wezen op uw clitoris met behulp van luchtzuigingstechnologie, iets wat beter schijnt te werken dan vibratie.

Als dat niet aantrekkenlijk klinkt, dan misschien een vibrator die u door middel van een app voor uw mobieltje kunt beheersen zoals de De Mystery Vibe Crescendo.

Mogelijke toepassingen van deze unieke vibrator

Mogelijke toepassinge van de Mystery Vibe Crescendo: de eerste buigbare vibrator.

Dit is een flexibele vibrator die in verschillende vormen kan buigen. Onder de slogan “one size past niet iedereen’ heeft de Crescendo de mogelijkheid om aan te passen voor een meer persoonlijke ervaring.

Materialen

Zacht rubber vibrators, die de meeste mensen kiezen voor penetratie kunnen gemaakt worden  van verschillende materialen zoals siliconen, rubber, CyberSkin, vinyl en allerlei siliconen/rubber mengsels. Een van de voordelen van een zacht rubberen vibrator is dat deze stiller dan hard plastic zal zijn, en als je hem laat vallen, zal hij waarschijnlijk minder snel breken.

Hoe sterk zou jij de vibrerende sensatie willen voelen? Van licht tot super sterk, met variabele snelheid of juist één ritme?

Vibrators zijn verkrijgbaar in een breed scala van verschillende trillingssnelheden, van mild tot supersnel. Als je jouw eerste vibrator koopt, is het belangrijk is om een vibrator met variabele snelheden aan te schaffen.

In bijna alle gevallen zijn elektrische vibrators (die je aan kunt sluiten op electriciteit of oplaadbaar zijn) krachtiger dan de batterij vibrators. Vooral als je op zoek bent naar een vibrator die je ook als een full body massage kan geven zijn elektrische vibrators aan te raden.